Ruta de navegació

Publicador de continguts

Banner landing DXC

[Detalle artículo]Landing DXC Detall ULC mitjançant NOW

CaixaBank Now

 

Accés


 

 1. Si el titular ja disposa d'usuari, pot accedir a CaixaBankNow des de www.CaixaBank.es, indicant el seu número d'identificador i el seu PIN.
 2. Si és cliente de CaixaBank però no disposa d'usuari pot donar-se d'Alta a CaixaBankNow per internet, des del caixer o a l'oficina. Amb posterioritat, haurà de dirigir-se a la seva oficina CaixaBank a recollir la tarjeta de claus..
 3. En cas de no ser client de CaixaBank, pot donar-se d'alta en qualsevol oficina on podrà formalitzar el contracte de CaixaBankNow que li permetrà consultar els seus productes

 

¿Com accedir a la informació del Unit Linked Col·lectiu?

 


 

 1. Seleccioni l'opció “Dormir tranquilo” i premi sobre el submenú “Seguros” per a veure totes les assegurances visualitzables a través d'internet.
 2. Dins de l'apartat “Ahorro” visualitzará el contracte de Unit Linked Col·lectiu que desitja consultar..

 


 

 1. Seleccioni la pestanya “Mi día a día”, submenú “Mis Finanzas”, opció lateral “Todos mis productos” per a veure tots els productes contractats amb CaixaBank visualitzables a través d'internet.
 2. Dins de l'apartat “Seguros de Ahorro e Inversión” visualitzará el contracte de Unit Linked Col·lectiu que desitgi consultar.

 


 

En aquesta pantalla es visualitzen diferents característiques de la seva assegurança:

 1. Dades personals.
 2. Aportacions
 3. Valoració de la pòlissa
 4. Detall de cobertures

 

Informació sense caràcter vinculant. En qualsevol cas, prevaldrà l'establert en el contracte d'assegurança