Ruta de navegació

[ARTICULO] Descubre Vidacaixa Aporta+

Un nou portal ple de serveis

VidaCaixa Aporta+ és un nou servei que VidaCaixa i la teva empresa posen a la teva disposició i a través del qual podràs accedir de manera centralitzada a totes les eines necessàries per planificar-te la jubilació amb més tranquil·litat per a tu i per a la teva família.

A través del portal podràs:

 

·        Disposar de més informació sobre els productes que tens: a la secció Els meus productes podràs conèixer els saldos acumulats, els capitals i la resta d’informació dels productes que l’empresa t’hagi contractat, com també accedir a la documentació que hi estigui associada.

·        Assessorar-te: a través de Conèixer+ podràs descobrir altres productes, informar-te sobre la jubilació i sobre els riscos que has de cobrir en funció de cada moment vital. A la secció Ajuda podràs resoldre les consultes més habituals i, a més, et podràs planificar la jubilació amb les eines disponibles.

·        Rebre informació d’interès: gràcies a aquest nou servei, tindràs l’oportunitat d’inscriure’t en esdeveniments especials per a tu a la teva empresa i estar al dia d’ofertes exclusives.



Tot això, en un espai únic i personalitzat, amb accés en qualsevol moment des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

 

Donar-te d'alta al portal és molt senzill, només has d'omplir aquest formulari.

FormAltaUsuarios

Refresca CAPTCHA
Text per identificar Refresca CAPTCHA